Reformerens rolls royce

Denne specielle reformer Allegro 2 er æstestisk udvalgt og har utallige indstillingsmuligheder. Vi kan derfor tilbyde træning til alle uanfægtet deres træningsniveau gennem hele livet.

Reformeren er en maskine, hvor du bevæger en vogn i en metalskinne gennem modstand med din krop og fem fjedre, som er monteret på vognen. Der er en fodbarre, som kan indstilles i forskellige grader og kan også flyttes i fodenden. Modstanden kan afstemmes mellem de fem fjedre, som kan yderligere niveau inddeles. Skulderstøtter kan af -og påmonteres og hovedgærde kan eleveres.

TRÆNINGS

REMEDIER

Man kan have mange udgangsstillinger eks. rygliggende, siddende og stående afhængigt af niveau. Nogle har eks. behov for en pude under knæet eller behov for ekstra blød måtte, hvorfor vi har mange forskellige remedier til din rådighed.

Vi anbefaler at træne med strømper med antiglid for at opnå den mest optimale træning. Disse kan købes på klinikken

Pilates for

seniorer

Reformer træning er ikke kun for yngre, trænede udøvere, men fungerer også godt for seniorer både med og uden fysiske udfordringer.

Forbered dig på bevægelse på en ny sund måde, med styrke, forbedret immunsystem, forebyggelse af skader og genopbyggende træning.

Pilates for gravide

og mor med baby

Pilates og pilates reformer træning er en ideel forberedelse til din fødsel, og efter du er blevet mor. Et mentalt fokus på dig og din kropsopbygning indefra og ud.

Ryg, mave, skulder og bækkenbund bliver styrket, bevæget og smidiggjort. Følelse af en krop der er centreret og forebyggelse af rygsmerter og spændinger.

Pilates for gravide og mor med baby foregår i et langsommere tempo og tilpasset den enkelte, så der tages hensyn til, hvad du kan på små hold eller individuelt

Anbefaling

Reformer træning er særligt effektiv efter grundig fysioterapeutisk undersøgelse, plan og mål og begynderinstruktion se Fysiolife Reformer ny i klinikken. Under og efter graviditet opstartes også med individuel undersøgelse og fortsætter på små hold, individuelt eller duo. Har du fysiske begrænsninger, anbefales du også et opstartsforløb med udredning for om hold eller solotræning er bedst for dig.

Hvad siger

vores klienter

og gæster om

Pilates

Jeg får lyst til at komme til træning gang på gang. Hvis jeg har været syg er det nemt ”at komme op på hesten igen” – jeg har bare lyst til den her træningsform.

Susanne (52)