Hvorfor er denne reformer maskines så populær?

Har du før stiftet bekendtskab med pilates træning, ved du også at der er mange metoder og træningsredskaber til at komme i mål. Her er pilates reformeren den mest populære og et tilløbsstykke. Den træner hele kroppen funktionelt fra top til tå gennem flydende og dynamiske bevægelser.

Det handler om træning på et apparatur med en bevægelig vogn, hvor 5 indstillelige fjedre udgør modstanden og kan give yderst kontrolleret modstand og bevægelse på en helt ny måde. Dynamikken og flowet du kan opnå på vognen, er ligesom et tog der kører frem og tilbage eller forstil dig Newtons vugge, der bare bliver ved og ved.

Uendelige muligheder af træningsøvelser, variation og tilpasning

Træning i reformeren kan også være nænsom for dine led specielt med individuelt tilpasset tilgang. Den bliver brugt i genoptræning og rehabilitering i hel deres træningsforløb.

Er du ny i reformeren vil du opleve at opbygge en rigtig god kropsbevidsthed og fornemmelse. Feedbacken fra maskinen kan give dig indsigt i hvor dine begrænsninger er i f.ht. til at kunne passe på din ryg i træningen. Et træningspas vil være ovre før du aner, fordi det bare er sjovt. Flere deltagere siger bagefter……..ER vi allerede færdige?

Funktionel træning af hele kroppen – bare med fjedrenes modstand.
Ideel for alle i alle aldre.

Gennem fjedrenes isolerede modstand og trækkræfterne fra disse opnår kroppen kontrol, styrke, fleksibilitet og stabilitet. For den øvede pilates udøver og konkurrence atleten er dette et aspekt, hvor der til stadighed kan forfines teknik og bringe ens træning til et højere niveau. Den øgede bedring af core kontrol forbedrer evnen til optimering af motorisk kontrol. En funktionel træning der kan vække muskler til live på grund af fjedrenes modstand. Ideel træning til genoptræning, fra motionist til top-atlet.

Fysiolife tilbyder reformer træning i små grupper eller individuelt. Vi er alle fysioterapeuter eller uddannet pilates trænere. Du har mulighed for undersøgelse og test inden du starter, som vi anbefaler. Du kan deltage på alsidige hold som nybegynder, let øvet og øvet.