Dynamik og flow

Hver eneste kropsdel fra top til tå bliver trænet gennem glidende dynamiske bevægelser på  Pilates Reformer maskinen. Især udfordrende  for kropsstammen  –   din core

DYNAMIK

OG FLOW

Du guides af pilates trænere og fysioterapeuter igennem præcise og dynamiske øvelser, hvor reformerens fjedrer udgør modstanden på vognen, der bevæger sig. Træning på reformeren opleves meget effektiv, stimulerende og giver energi og mulighederne er uendelige. Den aktiverer hele din core – og giver stærk ryg og mave.

Fysiolife Reformer tilbyder niveau inddelt træning til eks. begynder, let øvet, øvet, hensynstagende Fysiopilates reformer og genoptræning gennem hele dit liv.

Pilates for

seniorer

Reformer træning er ikke kun for yngre, trænede udøvere, men fungerer også godt for seniorer både med og uden fysiske udfordringer.

Forbered dig på bevægelse på en ny sund måde, med styrke, forbedret immunsystem, forebyggelse af skader og genopbyggende træning.

Pilates for gravide

og mor med baby

Pilates og pilates reformer træning er en ideel forberedelse til din fødsel, og efter du er blevet mor. Et mentalt fokus på dig og din kropsopbygning indefra og ud.

Ryg, mave, skulder og bækkenbund bliver styrket, bevæget og smidiggjort. Følelse af en krop der er centreret og forebyggelse af rygsmerter og spændinger.

Pilates for gravide og mor med baby foregår i et langsommere tempo og tilpasset den enkelte, så der tages hensyn til, hvad du kan på små hold eller individuelt

Anbefaling

Reformer træning er særligt effektiv efter grundig fysioterapeutisk undersøgelse, plan og mål og begynderinstruktion se Fysiolife Reformer ny i klinikken. Under og efter graviditet opstartes også med individuel undersøgelse og fortsætter på små hold, individuelt eller duo. Har du fysiske begrænsninger, anbefales du også et opstartsforløb med udredning for om hold eller solotræning er bedst for dig.

Hvad siger

vores klienter

og gæster om

Pilates

Jeg får lyst til at komme til træning gang på gang. Hvis jeg har været syg er det nemt ”at komme op på hesten igen” – jeg har bare lyst til den her træningsform.

Susanne (52)